Coincidente

Scris de | 2 Dec 2015 | Despre: invalmaseala de cuvinte | Fără comentarii


couple-on-meadow-165304

Știu doar trei persoane cu prenumele ei. Una…e chiar ea.

Mergeam prin parc, cu vreo două săptămâni în urmă. Depănam o discuție cu un prieten. Frig, dar soare afară. Pe o bancă, două bătrânele vorbesc în razele fără putere ale astrului din depărtare. Nimic interesant, de altfel. Trecând, însă, aud cum îi e rostit numele. Fără să vreau, tresar. Nu știu de ce. Loc, moment și atenție total sincronizate. Coincidență perfectă.

***

În afară de Magic FM, nu ascult radio. Totuși, azi am mai butonat câteva posturi. La unul din ele, dau de melodia care descrie cel mai fain drumul pe care l-aș dori pentru viitor. Am descoperit-o cu câteva zile în urmă, pe YouTube. Nici nu știam că se dă și la radio. Culmea, m-a surprins gândindu-mă la ea. La fata cu nume aproape unic.

***

Coincidențele nu sunt, de fapt, coincidențe. Din contră, sunt șanse. Și semne. Căci îți arată, în același timp, unde te găsești și unde ai vrea să te afli. 

Daca ti-a placut acest text, este foarte posibil sa iti placa si cele doua carti ale mele, de ce nu arunci un ochi? Sunt despre bicicleta, necunoscut, aventura si depasirea zonei de confort. Un fel de jurnal de calatorie, dar unde calatoria este, pana la urma, viata fiecaruia de zi cu zi.
Pentru ultimele noutati nu uita sa te inscrii la newsletter(dreapta, sus)!

Mai multe detalii!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *