Frumusete uitata

Scris de | 12 dec. 2011 | Despre: asa spun altii | Fără comentarii


„Lumea noastra si-a pierdut, in general, starea de spirit a uimirii. Ne-am maturizat. Nu ne mai taie rasuflarea un curcubeu ori parfumul unui trandafir, bunaoara, asa cum se intampla pe vremuri. In vreme ce noi ne-am facut tot mai mari, celelalte lucruri au devenit tot mai mici, mai putin impresionante. Blazati, afisam, de-acum, intelepciunea sofisticata a lumescului. Nu ne mai jucam cu degetele in apa, nu mai strigam la stele si nu ne mai strambam la luna. Apa este H2O, stelele au fost clasificate, iar luna nu mai este o roata de cascaval. Multumita televiziunii prin satelit si avioanelor cu reactie, putem vizita locuri accesibile odata doar unora ca Balboa, Columb sau altor exploratori temerari.

A fost o vreme, in trecutul nu foarte indepartat, cand o furtuna cu tunete si fulgere il facea pe un om in toata firea sa tremure si sa se simta mic. Insa stiinta a ajuns sa-L scoata pe Dumnezeu din propria Sa lume. Cu cat stim mai multe despre meteorologie, cu atat mai putin suntem inclinati sa ne rugam in timpul unei furtuni. Avioanele zboara acum deasupra, dedesubtul sau in jurul lor. Satelitii le reduc la niste fotografii. Cat de injositor – daca o furtuna ar putea trai experienta injosirii! Sa fii redus de la teofanie la pacoste!”

– Brennan Manning, Evanghelia Vagabonzilor 

Nu știi cum e să călătorești cu bani puțini? Ți-e teamă de necunoscut, deși vrei să descoperi tot ce e frumos în jur? Ai de luptat cu tine și cu ceilalți ca să îți faci curaj? Comandă acum ultima mea carte unde vei descoperi o excursie de 30 de zile cu trenul prin Europa care sigur te va motiva să îți depășești limitele, pe toate planurile! Ai varianta PDF sau tipărită, la alegere! Enjoy!
Mai multe detalii!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *