Ganduri

Scris de | 1 Oct 2011 | Despre: reflectii | Fără comentarii


Ma pregatesc de culcare, dar parca gandurile nu-mi dau pace…De maine incep o alta etapa importanta a vietii: voi fi student. Si asta imi place…intr-un fel. Si, totusi, nu-mi place. Nu cunosc pe nimeni; nici macar pe colegul de camera…Si trebuie sa recunosc ca incertitudinile ma omoara. Oare ne vom intelege? Cum or fi colegii? La facultate o fi greu? Si alte zeci, sute, mii de intrebari mi se zbat in cap.

Intotdeauna mi-a fost frica de inceputuri…Probabil necunoscutul pe care il aduc cu el este responsabil. Dar sunt constient si de oportunitatile care vor aparea. Nu stiu care vor fi acelea (inca), dar cu siguranta ca ele exista. Asteapta sa le descopar.

Mi-e frica ce o sa fie, dar trebuie sa merg inainte. „Never, never, never, never give up!”…Nu voi lasa loc pentru a renunta, nici la viata de camin si nici la viata de facultate. Sper sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat. De fapt, am gresit: o sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat!…

Daca ti-a placut acest text, este foarte posibil sa iti placa si cele doua carti ale mele, de ce nu arunci un ochi? Sunt despre bicicleta, necunoscut, aventura si depasirea zonei de confort. Un fel de jurnal de calatorie, dar unde calatoria este, pana la urma, viata fiecaruia de zi cu zi.
Pentru ultimele noutati nu uita sa te inscrii la newsletter(dreapta, sus)!

Mai multe detalii!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *