Ganduri

Scris de | 1 oct. 2011 | Despre: reflectii | Fără comentarii


Ma pregatesc de culcare, dar parca gandurile nu-mi dau pace…De maine incep o alta etapa importanta a vietii: voi fi student. Si asta imi place…intr-un fel. Si, totusi, nu-mi place. Nu cunosc pe nimeni; nici macar pe colegul de camera…Si trebuie sa recunosc ca incertitudinile ma omoara. Oare ne vom intelege? Cum or fi colegii? La facultate o fi greu? Si alte zeci, sute, mii de intrebari mi se zbat in cap.

Intotdeauna mi-a fost frica de inceputuri…Probabil necunoscutul pe care il aduc cu el este responsabil. Dar sunt constient si de oportunitatile care vor aparea. Nu stiu care vor fi acelea (inca), dar cu siguranta ca ele exista. Asteapta sa le descopar.

Mi-e frica ce o sa fie, dar trebuie sa merg inainte. „Never, never, never, never give up!”…Nu voi lasa loc pentru a renunta, nici la viata de camin si nici la viata de facultate. Sper sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat. De fapt, am gresit: o sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat!…

Nu știi cum e să călătorești cu bani puțini? Ți-e teamă de necunoscut, deși vrei să descoperi tot ce e frumos în jur? Ai de luptat cu tine și cu ceilalți ca să îți faci curaj? Comandă acum ultima mea carte unde vei descoperi o excursie de 30 de zile cu trenul prin Europa care sigur te va motiva să îți depășești limitele, pe toate planurile! Ai varianta PDF sau tipărită, la alegere! Enjoy!
Mai multe detalii!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *