Il regret pe Steve…

Scris de | 6 oct. 2011 | Despre: reflectii | Fără comentarii


O mare parte din media ne-a informat astazi despre moartea lui Steve Jobs, foarte cunoscutul co-fondatorul  al Apple. Nu pot sa spun decat ca aceasta este o mare pierdere pentru noi, toti.

Un geniu, in adevaratul sens al cuvantului, asta a fost Steve. Un om cu viziune, cu aspiratii si plin de perseverenta. Un conducator, un pasionat, un…nebun. Si iata ca dupa ce s-a stins, la o varsta la care multi isi incep viata (56 de ani) o intrebare foarte intalnita este cea referitoarea la uriasa sa avere: „Oare a cui va ramane aceasta?”

Si nu pot sa nu ma gandesc la intorsatura suferita de valori in lumea noastra. Ajungem sa ne gandim mai mult la bani si avere, decat la cei de langa noi, aflati in suferinta, poate.Probabil ca peste cateva zile vor mai aparea si vorbe mari referitoare la modul in care a schimbat lumea…dar de ce trebuie sa ne gandim intai la bani?

Il regret pe Steve. Si stiu ca suna ca si cand l-am cunoscut, dar chiar asta simt. Simt ca un mare om ne-a parasit, ca pamantul fara el va fi mai sarac, ca multi din fanii Apple se vor pierde. Pentru ca Steve Jobs s-a dus. Dar s-a dus lasand in urma o viata, o istorie care ne arata cum trebuie traita viata. Sau, mai bine zis, cum trebuie vazuta.

P.S: Cu ceva timp in urma am citit o carte: „Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie” . Merita!

P.P.S: Exista si pe net o multime de citate care ii apartin lui Steve. Si acestea merita! 

 

Nu știi cum e să călătorești cu bani puțini? Ți-e teamă de necunoscut, deși vrei să descoperi tot ce e frumos în jur? Ai de luptat cu tine și cu ceilalți ca să îți faci curaj? Comandă acum ultima mea carte unde vei descoperi o excursie de 30 de zile cu trenul prin Europa care sigur te va motiva să îți depășești limitele, pe toate planurile! Ai varianta PDF sau tipărită, la alegere! Enjoy!
Mai multe detalii!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *