23. Si-o zi…

Scris de | 20 mart. 2015 | Despre: invalmaseala de cuvinte | Fără comentarii


wpid-wp-1416969608337

Anii tot trec, dar de la un timp parcă se înghesuie prea mulți deodată în goana asta a lor către nicăieri. Și, privind la lupta lor să plece primii, nu știu nici măcar cine e de vină: eu, că îmbătrânesc și devin mai puțin agil, sau ei că devin mai sprinteni?

Cert e că se duc; și se duc fără să aștepte să fim gata să mergem cu ei.

Așa s-au dus și primii 23 ai mei: grăbindu-se pe neobservate spre treaba lor. Și nu mă întreba, te rog, care e aceea! Cert e că ceea ce a fost, nu mai e.
Și ceea ce o să vină, sper eu că nu a mai fost. Nu de alta, dar ce rost ar avea viața, dacă am trăi an de an aceeași poveste?

Și, totuși, cu mici excepții cam așa pățim: nu trăim 75 de ani, ci același an de 75 de ori.

Există însă ceva cu care rămânem, după ce timpul ne macină chipurile și sufletele: cu amintirile. Și le păstrăm fie că am trăit aceeași poveste de 100 de ori, fie că avem 100 de povești diferite. Diferența va consta doar în numărul lor și în intensitatea acestora, iar totul în rest va fi exact la fel. Aceleași retrăiri, aceleași regrete, aceleași speranțe apuse.

Pentru că, în linii mari, viețile ne sunt mai asemănătoare decât am vrea să credem.

***

Am prins și 23-ul – se pare – ajutat de câțiva prieteni cu un „La mulți ani!” pe nepusă masă și de o seară în jurul unei prăjituri pe jumătate interzise. Și nu pot să nu mă întreb: de ce aș vrea să îmi doresc mai mult?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După multă muncă și implicare, noua mea carte este gata! Povestea unei excursii de patru săptămâni pe bicicletă prin Georgia, Armenia și Azerbaidjan te așteaptă să te poarte prin culturi, zone și experiențe nebănuite! 3000 de kilometri de necunoscut este acum pregătit să devină palpabil și inspirator. Pentru orice comandă efectuată înainte de lansarea oficială, beneficiezi de 25% reducere și autograf! Enjoy!
Vreau cartea cu autograf!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.