COMANDĂ
25lei* + taxe poștale

COMANDĂ PDF
FREE

FREE
Kindle edition

Ce implică să visezi? Implică riscul să ajungi să îți urmezi visurile. Ce implică să îți urmezi visurile? Implică posibilitatea de a le transforma în realitate. Ce înseamnă asta? Că ajungi să trăiești din plin și că, odată prins gustul traiului frumos, nu te mai întorci niciodată la obișnuitul de mai înainte. Viața este despre a-ți împlini visurile, nu despre a alerga pe drumurile rătăcite ale altora.

Ce găsești în carte?142 pagini

  Vara trecută, împreună cu alți doi băieți, am colindat Europa pe biciclete, timp de aproape 3 luni. Am parcurs peste 8300 de kilometri prin 13 țări și prin 10 capitale. Am trecut Carpații, Pirineii și o parte din Alpi, dar ne-am bucurat și de plajă la Marea Nordului, Oceanul Atlantic și Mediterană. Pe scurt: am avut parte de experiența vieții noastre! Vino într-o călătorie atipică alături de noi pe drumurile bătrânului continent, parcurgând aventura noastră pas cu pas și pagină cu pagină


11 capitole

1 – Cum a început totul
2 – Despre pregătiri
3 – „Măi, noi chiar ne-am pornit?”
4 – Ultimele zile prin România
5 – Curse contra cronometru
6 – Prin orașele mari ale Europei
7 – Din Pirinei la Mediterană
8 – Gabriel și lecțiile lui
9 – Ploaia fără de sfârșit

7+lectii de viata

Cartea este o dovadă vie că visele pot deveni realitate. Și că nu contează cât de sus țintești, cât de imposibil ți se pare sau de ce probleme te lovești pe drum, întotdeauna există o cale, dacă o cauți cu adevărat. Cu toții am vrea să ne redescoperim visurile și să le împlinim, ajungând astfel la fericirea mult dorită. De ce nu trecem și la treabă, însă? Depinde de la caz la caz, dar lectura cărții sigur te va ajuta să îți schimbi perspectiva și să vrei să acționezi mai mult.

Este o carte despre depășirea propriilor limite, despre aventură, despre cunoașterea de sine, despre ce merge și ce nu merge bine într-o echipă, despre reunțări dar și despre micile bucurii de zi cu zi ce ți le aduce o astfel de călătorie.
Andrei Gligor –Ultramaratonist de fapte bune
Comandă cartea
**Politica de confidentialitate


Detalii despre cartea „Munte, vremuri, depărtări” găsești aici. Momentan stocul este epuizat, urmeaza un nou tiraj dupa inregistrarea a minimum 25 de comenzi! Multumesc de intelegere!