„A sau a nu…visa?” sau Cum îmi voi lansa cartea „Europa în 80 de Zile”

carte_cover

Cu aproximativ un an în urmă se deschidea discuția despre ceva ce părea doar un vis: turul Europei pe bicicletă. Câteva luni mai târziu plecam, împreună cu alți doi „nebuni”, în urmărirea visului. La sfârșit de septembrie eram înapoi acasă, după 80+ zile de călătorit pe două roți. Parcursesem 8700 km și străbătusem 13 țări și 10 capitale. Visul devenise realitate. 

Acum, povestea continuă. Atât pentru mine, cât și pentru ceilalți. Excursia propriu-zisă e gata, dar mai sunt multe drumuri de bătut, multe lecții de învățat și multe domenii de dezvoltat.

Așadar, la mai bine de un an de la planificarea unui vis, a venit timpul tragerii liniilor și a calculelor. După 80 de zile de aventură, frumos și provocare, cu ce am rămas? Ce am învățat, în urma experienței? Și cum pot eu, prin ceea ce am făcut și sunt, să aduc valoare celor din jur? Căci, dacă trăiești doar pentru tine, trăiești degeaba, se spune.

Marți, 20 IANUARIE ora 19:00, vă aștept în cadrul lansării oficiale a cărții „Europa în 80 de Zile”Evenimentul va avea loc în cadrul aiQ-Public Speaking Ideas și se va desfășura la Casa de Cultura a Studenților, București. Mai multe detalii despre event se găsesc pe pagina de Facebookpentru cei interesați. 

Despre ce e vorba? Păi, nu sunt multe de spus acum, înainte. Dar vor fi – sper eu – multe de făcut atunci, după.

Vom povesti întâmplări de pe drum, vom avea ocazia de a discuta întrebări și de a asimila noi lecții. În plus, toți cei prezenți vor beneficia de un preț special la achiziționarea cărții și se vor bucura și de câteva surprize. Practic, oricine vrea să viseze mai mult și să trăiască mai frumos, își va găsi locul acolo.

Doar așa, pentru a stârni curiozitatea spun, prezentarea se va intitula A sau a nu…visa? și își dorește să tragă câteva semnale de alarmă cu privire la viața pe care o trăim versus cea pe care ne-am putea-o construi.

De ajuns însă cu spusul, că trebuie să îmi mai păstrez cuvinte și pentru atunci.

Aștept să ne vedem acolo,
Bogdan Matei

 

P.S:

Poate că ai prieteni sau cunoscuți pe care i-ar interesa (fie evenimentul, fie cartea, fie ambele) și care ți-ar fi recunoscători dacă le-ai da de știre. De ce nu le-ai spune?

În plus, orice share (sau recomandare) ne e de mare ajutor(atât mie cât și celor de la aiQ); deci dacă vrei să ne întinzi o mână, îți stă în putere să faci asta. Și e și simplu și ușor, pe deasupra!

Dacă ai vreo sugestie, nu ezita să dai un semn: cine știe ce idee bună se pierde?

Mulțumesc!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.