Articolul care iti va schimba viata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

In seara asta m-am simtit nonconformist. Si am scris pentru tine articolul de mai sus, a carui menire este sa-ti schimbe viata! Sa iti explic insa de ce este gol…

 1. Niciun articol nu iti poate schimba viata! Si nu e vorba doar de articol, ci de orice: carte, film, speech etc. Nimeni in afara de tine nu poate produce schimbarea pe care ti-o doresti.
 2. Nu stiu ce ti-ar putea schimba TIE viata! Viata ta este unica, contextul tau este de neinlocuit, drumul tau este imposibil de parcurs. Doar TU stii ce trebuie sa schimbi, cum trebuie sa o faci, cand trebuie. Tu stii drumul pe care vrei sa-l urmezi, iar ce ti-as spune eu s-ar putea sa te ajute, dar cel mai probabil nu te va ajuta deloc.
 3. Articolul este gol pentru ca vreau ca tu sa il umpli. Vreau sa il umpli cu visurile tale, aspiratiile, tintele, luptele, esecurile, etc. Cu orice vrei tu, atat timp cat te motiveaza si te schimba! Vreau sa-l umpli cu experienta trecuta, dar si cu imaginea pe care o creionezi viitorului. Orice iti trece prin cap, scrie mai sus. Lumea este schimbata de cei suficient de nebuni incat sa creada ca pot sa o schimbe!

P.S: Daca te-ai apucat de scris, pune si intr-un comentariu sa vedem si noi!:)

Commentarii

 1. Rahelaahela

  As vrea sa imi pot arata aprecierea fata de articolul asta cu mult mai multe like-uri. 🙂
  Imi place ce ai scris si as dori sa inteleaga mai multi asta. Deciziile pe care le luam NOI ne schimba viata. NOI trebuie sa facem o autoanaliza si sa stabilim sau sa ne schimbam sau sa completam sistemul de valori samd…
  Din carti, filme si articole poti doar sa afli lucruri noi care sa te determine la introspectie, la o avalansa de ganduri. Dar nu te pot schimba. 🙂

 2. Andreea Enache

  Ai scris un articol super motivational si ai mare dreptate in tot.

  Degeaba citim zeci de carti sau articole care ne arata cum si ce sa facem ca sa ne schimbam viata in mai bine, daca noi doar citim si gandim ca totul este superficial si ca nu este aplicabil. Este ca si cum pe o ureche ne intra si pe alta ne iese. Cum ai scris si tu, fiecare este responsabil pentru viata si deciziile sale; fiecare ar trebui sa aiba capacitatea de a intelege ca viata poate fi indreptata incotro vrem si nu schimbata.

  O zi cat mai frumoasa!

 3. voicila georgian

  Cine suntem? Ce cautam sau pe cine? Cine sunt eu ? Adevarul este, daca vreau sa fiu onest, ca ma definesc in fiecare moment in functie de moment… Binenteles ca intru in moment cu un bagaj de experiente, idei, de credinte, de prejudecati, dar momentul acesta mai adauga ceva , si urmatorul va face la fel. Unele sunt monotone, altele sunt triste, altele incarcate de emotie, altele decisive, in toate sunt eu, mai mult decat mai devreme, mai plin de viata, pentru ca momentele asta fac, umplu un gol cu viata. Acum, referitor la ce caut sau pe cine, eu caut pe cineva, cred ca exista; persoana, pe care intalnind o, sa mi doresc ca viata sa mi fie umpluta cu momente alaturi de ea, sa ma definesc din acel moment ca un noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.