Ca de Crăciun: 2+1

Zilele trecute mi-au sosit noile cărți(Munte, Vremuri, Depărtări) de la tipografie, după ceva timp de așteptare. Am desfăcut pachetele cu emoție și curiozitate, dar am fost fericit să constat că toate exemplarele sunt așa cum ar trebui să fie.

Pe 14 Ianuarie urmează să aibă loc lansarea și tot începând de atunci o să înceapă și expedierea coletelor. Dacă ești din București, te aștept la eveniment să ne cunoaștem. O să fie o atmosferă degajată și interactivă. Dacă totul merge cum trebuie o să avem și un invitat special (chiar special, nu vorbesc aiurea). Și, bineînțeles, cărțile se vor putea procura pe loc, direct adică. Dacă ești de mai departe, poate că ai prieteni care ar fi interesați de poveste și i-ar ajuta să le spui două-trei cuvinte despre asta. Detaliile sunt fie pe website, fie pe pagina event-ului pe Facebook.

Un ultim lucru: pentru că mâine-poimâine o să fie Crăciunul, m-am gândit să fac tuturor celor doritori o mică surpriză. Așadar, cine comandă cartea în minim două exemplare va primi un exemplar gratis, de făcut cadou. Ai timp până Sâmbătă, 26 Decembrie, ora 22:00, să-ți exprimi dorința, prin intermediul formularului de comandă de pe pagina dedicată. Adică aceasta: www.bogdanmatei.ro/departari.

Sfârșit de an bun și spornic îți doresc,

Bogdan!

 

P.S: Nu uita de share-ul pe care te tot rog să-l dai – ar fi un cadou mai mult decât suficient pentru mine, de Crăciunul acesta. Tahnks! 🙂

afis lansare3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.