Coincidente

Scris de | 2 dec. 2015 | Despre: invalmaseala de cuvinte | Fără comentarii


couple-on-meadow-165304

Știu doar trei persoane cu prenumele ei. Una…e chiar ea.

Mergeam prin parc, cu vreo două săptămâni în urmă. Depănam o discuție cu un prieten. Frig, dar soare afară. Pe o bancă, două bătrânele vorbesc în razele fără putere ale astrului din depărtare. Nimic interesant, de altfel. Trecând, însă, aud cum îi e rostit numele. Fără să vreau, tresar. Nu știu de ce. Loc, moment și atenție total sincronizate. Coincidență perfectă.

***

În afară de Magic FM, nu ascult radio. Totuși, azi am mai butonat câteva posturi. La unul din ele, dau de melodia care descrie cel mai fain drumul pe care l-aș dori pentru viitor. Am descoperit-o cu câteva zile în urmă, pe YouTube. Nici nu știam că se dă și la radio. Culmea, m-a surprins gândindu-mă la ea. La fata cu nume aproape unic.

***

Coincidențele nu sunt, de fapt, coincidențe. Din contră, sunt șanse. Și semne. Căci îți arată, în același timp, unde te găsești și unde ai vrea să te afli. 

După multă muncă și implicare, noua mea carte este gata! Povestea unei excursii de patru săptămâni pe bicicletă prin Georgia, Armenia și Azerbaidjan te așteaptă să te poarte prin culturi, zone și experiențe nebănuite! 3000 de kilometri de necunoscut este acum pregătit să devină palpabil și inspirator. Pentru orice comandă efectuată înainte de lansarea oficială, beneficiezi de 25% reducere și autograf! Enjoy!
Vreau cartea cu autograf!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.