Cursă către Dolomiți – Free eBook

Când vine vorba de călătorit, în general, și de bicicletă, în particular, dacă ai prins gustul, nu prea mai poți să scapi. Cum, necum, ai face orice să te așezi în șa și să pornești la drum. Sau, dacă cochetezi cu alt mijloc de transport, pur și simplu nu vrei decât să pleci. Contează unde? Poate, dar destinația nu cântărește atât de mult, căci călătoria dă farmecul.

Pentru cei care nu mă cunosc sau nu au avut timp să citească, am descoperit cicloturismul acum aproape 4 ani, într-o scurtă excursie pe Cheile Nerei. De atunci, am avut privilegiul de a mă bucura de niște aventuri extraordinare pe două roți:

Poveștile din primele două sunt așezate, frumos, în două cărți disponibile atât ca PDF cât și în variantă PRINT. Totuși, cea de-a treia nu s-a bucurat decât de un jurnal zilnic publicat pe site odată cu reîntoarcerea acasă, ceea ce nu e chiar corect, nu? Așadar, după ceva timp investit în punerea cap la cap a textelor și a fotografiilor, am adus lucrurile la același nivel, într-o anume măsură. Deci da, „Cursă către Dolomiți” este, începând de acum, disponibilă la download! Gratis, evident!

Dar, înainte de a-ți spune cum te poți bucura de o super călătorie numai bună de citit iarna aceasta, haide să îți dau câteva motive scurte pentru care merită să descarci și să citești jurnalul acesta:

  1. E gratis! Îl citești, nu-l citești, nu te costă nimic. O să vrei să îl citești, crede-mă, dar chiar dacă nu, nu pierzi nimic.
  2. Are o tonă de fotografii! Am selectat cam toate fotografiile faine din tura aceasta și le-am pus alături de text, astfel încât să te poți bucura de o experiență cât mai completă.
  3. Se citește ușor! Fiind împărțită pe zile, e foarte ușor să urmărești călătoria pas cu pas. Nu ai nevoie de mult timp la dispoziție, un capitol o să îți ia până în 5 minute. Numai bine, poți să citești când te duci/te întorci de la muncă. Vreo 10 capitole.
  4. Vei descoperi gustul călătoriilor (pe bicicletă)! Asta dacă nu ești împătimit deja, evident. Multe persoane mi-au spus că, citind cărțile mele, s-au apucat de pedalat și de călătorit mai mult. Deci, de ce să nu fii și tu parte a acestora?
  5. Te vei bucura de frumusețea călătoriei! Chiar dacă nu poți să părăsești orașul (încă) sau sufrageria, te asigur că am avut grijă să fii purtat și tu în aventura noastră, pas cu pas.

Și aș mai fi putut găsi câte ceva să te conving, dar ce rost are? E de ajuns să îți arunci ochii și o să te convingi singur…:)

Deci, cum descarci eBook-ul „Cursă către Dolomiți”? Simplu! Te înscrii la newsletter și primești, după confirmare, link-ul de download! Atât, fără mari bătăi de cap! Așadar, poți să completezi deja formularul de mai jos și gata! Totuși, dacă deja primești newsletter-ul, fie te înscrii cu o altă adresă de mail (de preferat cea pe care o folosești curent), fie verifici mail-ul, căci urmează să o primești (asta dacă nu ai primit-o deja) acolo.

Mult spor cu viața,

Bogdan!

 

P.S: Pentru orice răspândit de veste sau recomandare, îți sunt recunoscător! Și, dacă nu ai citit încă aventurile din cărțile mele, poți afla mai multe detalii și efectua o comandă aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.