De ce îmi dau cărțile gratis

Dacă ești unul din cititorii obișnuiți ai acestui bog, atunci știi deja despre ultimele mele escapade și, implicit, despre cărțile de care vorbesc. Dacă nu, dă-mi voie să îți fac o mică introducere.

Europa în 80 de Zile a apărut ca urmare a luării inimii în dinți și a parcurgerii (cu ea tot acolo, se înțelege) aproape 9000 de km, pe bicicletă, prin Europa. Aceasta se întâmpla acum 3 ani și a durat aproximativ 3 luni. Poți să găsești o mulțime de informații pe net cu un simplu search pe Google și o să vezi despre ce e vorba.

A doua carte, Munte, Vremuri, Depărtări, s-a născut în urma unei excursii mai recente și mai puțin provocatoare (dar cel puțin la fel de frumoasă!) prin Alpi și Peninsula Balcanică. 4200 km și 5 săptămâni de stat în șa, ar fi rezumatul tehnic al vacanței.

Dar, pentru că fotografiile spun mult mai mult decât aș fi eu în stare să vă transmit, vă las cu un scurt clip care încadrează spiritul și atmosfera acestor călătorii:

Iar acum, după ce am spus (și arătat) 2-3 vorbe despre excursii și despre cărți, să răspund și la întrebarea din titlu (care nu este, de fapt, întrebare, știu).

De ceva timp, vara și-a cam intrat în drepturi. Și, deși vremea nu a fost chiar cea mai prietenoasă cu omul dornic de ieșit din casă, suflul aventurii nu poate fi stins. Așa că, rămânând consecvent obiceiului abia creat, în mai puțin de o lună o să îmi iau zborul către o nouă aventură. Zborul…tot pe bicicletă, se înțelege. Și, deși nu știu dacă aceasta o să se materializeze conform planului sau dacă o să mai fie urmată de o a treia carte, m-am gândit că e păcat să păstrez exemplarele rămase din cărțile trecute doar pentru mine.

Așadar, pentru că poate unii nu au auzit, nu au avut bani sau nu au fost suficienți de hotărâți să se apuce de citit (nu pun în lista și varianta celor cărora le suntem antipatici, eu și/sau cărțile mele), am decis să ofer una din cele două cărți gratis. Ce implică asta? Păi, să traduc: cu 20 de lei intri în posesia ambelor cărți. Comanzi una, primești două! Ce faci tu cu ele mai departe – că le citești, că le pui în bibliotecă sau că le oferi cadou – nu mă mai privește. Eu sper să fie citite și să ajute, dar asta nu mai depinde doar de mine.

Deci, ca să mă rezum: în ultimii 2 ani, am făcut două călătorii uriașe cu bicicleta și am scris, pe baza lor, două cărți. Acum le poți procura cu 20 de lei, pe ambele. Mai am doar vreo 10 exemplare din „Europa în 80 de Zile”, deci ar fi bine să te grăbești (dacă rămân fără, poate ofer două la preț de una din cele noi, mă mai gândesc 😀 )!

Un ultim pont: variantele PDF sunt gratis aici, folosind codul „liveitnow”. Totuși, ți-aș fi recunoscător dacă ai comanda și variantele printate, ca sprijin și ajutor pentru viitor.

P.S: Orice share și popularizare a cărților mă ajută enorm. Super mulțumesc!

1+1gratis blog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.