Jurnal de călătorie - Free eBook Am mai scris Ținutul dintre Mări, Munte, vremuri, depărtări și Europa în 80 de zile

Înainte de a-ți spune cum te poți bucura de o super călătorie numai bună de citit anul acesta, haide să îți dau câteva motive scurte pentru care merită să descarci și să citești jurnalul acesta:

  1. E gratis! Îl citești, nu-l citești, nu te costă nimic. O să vrei să îl citești, crede-mă, dar chiar dacă nu, nu pierzi nimic.
  2. Are o tonă de fotografii! Am selectat cam toate fotografiile faine din tura aceasta și le-am pus alături de text, astfel încât să te poți bucura de o experiență cât mai completă.
  3. Se citește ușor! Fiind împărțită pe zile, e foarte ușor să urmărești călătoria pas cu pas. Nu ai nevoie de mult timp la dispoziție, un capitol o să îți ia până în 5 minute. Numai bine, poți să citești când te duci/te întorci de la muncă. Vreo 10 capitole.
  4. Vei descoperi gustul călătoriilor (pe bicicletă)! Asta dacă nu ești împătimit deja, evident. Multe persoane mi-au spus că, citind cărțile mele, s-au apucat de pedalat și de călătorit mai mult. Deci, de ce să nu fii și tu parte a acestora?
  5. Te vei bucura de frumusețea călătoriei! Chiar dacă nu poți să părăsești orașul (încă) sau sufrageria, te asigur că am avut grijă să fii purtat și tu în aventura noastră, pas cu pas.

Și aș mai fi putut găsi câte ceva să te conving, dar ce rost are? E de ajuns să îți arunci ochii și o să te convingi singur…:)

Deci, cum descarci eBook-ul „Cursă către Dolomiți”? Simplu! Te înscrii la newsletter și primești, după confirmare, link-ul de download! Atât, fără mari bătăi de cap! Așadar, poți să completezi deja formularul de mai jos și gata! Totuși, dacă deja primești newsletter-ul, fie te înscrii cu o altă adresă de mail (de preferat cea pe care o folosești curent), fie verifici mail-ul, căci urmează să o primești (asta dacă nu ai primit-o deja) acolo.

Acasă