Ganduri

Scris de | 1 oct. 2011 | Despre: reflectii | Fără comentarii


Ma pregatesc de culcare, dar parca gandurile nu-mi dau pace…De maine incep o alta etapa importanta a vietii: voi fi student. Si asta imi place…intr-un fel. Si, totusi, nu-mi place. Nu cunosc pe nimeni; nici macar pe colegul de camera…Si trebuie sa recunosc ca incertitudinile ma omoara. Oare ne vom intelege? Cum or fi colegii? La facultate o fi greu? Si alte zeci, sute, mii de intrebari mi se zbat in cap.

Intotdeauna mi-a fost frica de inceputuri…Probabil necunoscutul pe care il aduc cu el este responsabil. Dar sunt constient si de oportunitatile care vor aparea. Nu stiu care vor fi acelea (inca), dar cu siguranta ca ele exista. Asteapta sa le descopar.

Mi-e frica ce o sa fie, dar trebuie sa merg inainte. „Never, never, never, never give up!”…Nu voi lasa loc pentru a renunta, nici la viata de camin si nici la viata de facultate. Sper sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat. De fapt, am gresit: o sa ies cu bine din ceea ce m-am bagat!…

După multă muncă și implicare, noua mea carte este gata! Povestea unei excursii de patru săptămâni pe bicicletă prin Georgia, Armenia și Azerbaidjan te așteaptă să te poarte prin culturi, zone și experiențe nebănuite! 3000 de kilometri de necunoscut este acum pregătit să devină palpabil și inspirator. Pentru orice comandă efectuată înainte de lansarea oficială, beneficiezi de 25% reducere și autograf! Enjoy!
Vreau cartea cu autograf!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.