Gratis!!! Da, dau cartea „Europa în 80 de Zile” gratis!

despre carte_cover_gratis2

Mă tot gândeam să mă apuc să scriu postarea de mai jos, dar scuzele își dăduseră – parcă toate de pe lumea asta – întâlnire în mintea mea. Concluzia, în urma ascultării lor, nu putea fi decât una: de ce să mă apuc să scriu și să fac asta? Așa că am tot amânat să pun lucrurile în mișcare mult și bine. Dar gata!, a venit timpul să pun piciorul în prag și să trec la treabă!

Despre ce e vorba?

Păi, e simplu, așa că nu o să mă întind în cuvinte: mai am câteva exemplare din cartea „Europa în 80 de Zile” (scrisă, pentru cei care nu știu, în urma aventurii despre care am mai povestit și aici), iar o parte din ele vreau să le dau gratis. Da, gratis, am scris bine!

De ce gratis?

Iarăși e simplu: când am scris cartea nu am făcut-o nici pentru bani și nici pentru „faimă” (ca să îi zic așa), ci doar din dorința de a-i ajuta pe ceilalți și de a le oferi o altă perspectivă. Și eu zic că am reușit (lecțiile de viață dar și problemele și reușitele noastre nu sunt de dat deoparte), iar în plus cartea poate fi foarte bine și un fel de ghid de călătorie și de urmare a viselor. Așadar, de ce gratis? Pentru că am investit mult în ea și simt că nu a ajuns la toți oamenii la care putea ajunge și că nu și-a atins întregul „potențial”. Și, ca să concluzionez: nu am scris-o pentru mine, ci pentru tine, deci nu are niciun rost să stea la mine în dulap.

Care-s regulile? 

Da, există și reguli! Iată-le:

  1. Like la pagina mea, „Pășind prin Viață” (dacă ai dat deja, even better).
  2. Share postării de pe pagina de Facebook/imaginii, ca să pot contoriza participanții (să fie publică).
  3. Când dai share-ul e musai(dar musai!) să scrii unul din visele tale(de preferat cât mai mare!) în postarea ta, dar și cum vrei să îl transformi în realitate.

Restul detaliilor

Pe 31 mai 2015 aleg persoanele care vor primii cărțile, am 25 de exemplare de dat. Mi-ar fi plăcut să le pot oferi tuturor celor doritori, dar fiindcă nu se poate voi folosi random.org. Asta este, îmi pare rău, deci fără primul venit, primul servit.

P.S1: Taxele de transport nu vor fi suportate de către mine, ci vor fi achitate în contul bancar în avans (știu, bate la ochi, dar nu voi risca să trimit coletul și să nu fie ridicat de la Poștă).

P.S2: Dacă nu realizați toți pașii de mai sus, știți că nu veți fi luați în considerare, nu?

P.S3: Dacă ai deja cartea ar fi frumos să nu participi, dar dacă vrei și respecți pașii de mai sus, nu o să fie nicio problemă să nu intri pe listă (share poți să dai oricum și chiar ți-aș mulțumi! :D).

Bonus!

Toți cei care vor intra în „concurs” vor putea beneficia și de varianta în format PDF a cărții!

Un ultim lucru…

Cei care vor să cumpere cartea (și să nu stea la mâna „norocului”), o pot face la un preț special: 15 ron. Important e să dați comanda (utilizând formularul de pe site) până pe 31 mai, căci comenzile vor fi onorate începând cu 3 Iunie. Și încă un bonus: la două exemplare comandate primești unul gratuit, numai bun de dat prietenilor, rudelor sau cunoscuților!

Gata, v-am lăsat! Abia aștept să citesc despre visele voastre și cum vreți să le transformați în realitate! 🙂 See yaa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.