Il regret pe Steve…

O mare parte din media ne-a informat astazi despre moartea lui Steve Jobs, foarte cunoscutul co-fondatorul  al Apple. Nu pot sa spun decat ca aceasta este o mare pierdere pentru noi, toti.

Un geniu, in adevaratul sens al cuvantului, asta a fost Steve. Un om cu viziune, cu aspiratii si plin de perseverenta. Un conducator, un pasionat, un…nebun. Si iata ca dupa ce s-a stins, la o varsta la care multi isi incep viata (56 de ani) o intrebare foarte intalnita este cea referitoarea la uriasa sa avere: „Oare a cui va ramane aceasta?”

Si nu pot sa nu ma gandesc la intorsatura suferita de valori in lumea noastra. Ajungem sa ne gandim mai mult la bani si avere, decat la cei de langa noi, aflati in suferinta, poate.Probabil ca peste cateva zile vor mai aparea si vorbe mari referitoare la modul in care a schimbat lumea…dar de ce trebuie sa ne gandim intai la bani?

Il regret pe Steve. Si stiu ca suna ca si cand l-am cunoscut, dar chiar asta simt. Simt ca un mare om ne-a parasit, ca pamantul fara el va fi mai sarac, ca multi din fanii Apple se vor pierde. Pentru ca Steve Jobs s-a dus. Dar s-a dus lasand in urma o viata, o istorie care ne arata cum trebuie traita viata. Sau, mai bine zis, cum trebuie vazuta.

P.S: Cu ceva timp in urma am citit o carte: „Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie” . Merita!

P.P.S: Exista si pe net o multime de citate care ii apartin lui Steve. Si acestea merita! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.