Lista cu provocări neîndeplinite

1424278_613548252026883_1957302911_n

Stăteam zilele astea și mă gândeam la cât de puține din provocările de pe listă am îndeplinit în ultima vreme, dar și la faptul că trebuie să fac ceva să schimb situația dată. Exceptând două dintre ele, care se vor materializa curând(Wings for Life & TEDx Eroilor), cu restul sunt cam în pom, din păcate.

Așadar, ce îmi rămâne de făcut?

Păi, să trec la treabă, cel mai probabil. Pentru că întotdeauna visele cer eforturi, ca să fie realizate. Și nimic din ceea ce merită nu se obține pe degeaba.

Asta deși ne-ar plăcea ca noi să stăm și să ne vedem de viața obișnuită, în timp ce lucrurile fantastice pe care le visăm ni se întâmplă singure. Ar fi frumos, nu? Să facem eforturi mediocre, dar să primim o viață excelentă în schimb…Ei bine, nu se poate!

Iar că trebuie să muncim pentru ceea ce ne dorim nu e neapărat de rău. De ce? Pentru că doar așa vom reuși să apreciem ceea ce obținem. În plus, așa se face și o diferențiere între noi ca oameni, căci ce ar mai fi realitatea dacă eforturile nu ne-ar fi recunoscute? (Și așa rezultatele nu sunt mereu direct proporționale cu munca investită, dar totuși…)

În fine, întorcându-mă la lista cu provocări, îmi propun ca până la sfârșit de Mai să mai tai din ele. Nu știu încă ce anume voi putea realiza (unele cer timp, altele resurse), dar o să îmi dau toată silința să mă pun pe treabă.

Bun!!!! Gata cu mine! Acum despre tine…

Tu de ce nu ai face la fel cu provocările tale? Căci sunt convins că ai o listă (măcar în minte și ea tot există), cu chestii faine pe care vrei să le realizezi și de care să te bucuri. Așadar, ce mai aștepți? Ce te împiedică să îți propui un deadline pentru câteva dintre ele și să te apuci de treabă? Amintește-ți că timpul nu este nelimitat și că într-o zi nu vei mai avea când să faci tot ceea ce ți-ai propus cândva…

So, spor la treabă!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.