Random…

Scris de | 25 nov. 2011 | Despre: diverse | Fără comentarii


Mi-ar fi placut sa incep cu versurile unui funebru poet:”Sunt singur si ma duce-un gand/ Spre locuintele lacustre.”, dar am zis ca o sa dau un ton prea trist lucrurilor, atunci cand nu este cazul. Este adevarat ca de singur sunt singur, dar gandurile ma duc departe…

Aseara mi-am prospus ca astazi sa imi iau timp sa mai si gandesc. Parca in ultima perioada asa am trecut prin timp, incat nu am mai apucat sa procesez multe. Facultate (cu partiale si lucrari cu tot), treburi extra, intalniri de participat, oameni de convins, prieteni cu care sa te certi, carti pe care sa dai banii, si altele probabil, mi-au mancat zilele. Cred ca nu exagerez daa spun ca ultimele doua saptamani au fost cele mai agresive din viata. Pana acum. Si, daca o sa iau si partialele date si pe cele care le voi da, pot sa spun ca au fost si cele mai productive.

M-am tot gandit astazi cam despre ce as putea sa indrug si in aceasta postare, iar ganduri am avut multe. Dar, din pacate, asa cum am mai patit-o, nu am inceput atunci sa dezvolt, iar acum parca totul s-a sters 🙁 . Ma rog si sper sa revina.

Si pentru ca nu vreau sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba, asez mai jos cateva citate, asa, pentru binele inimii si al mintii. Noapte buna 😉

„Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.” – Nicolae Steinhardt

„Doamne, fa sa doresc intotdeauna putin mai mult decat pot realiza.” – Michelangelo Buonarroti

„Nu-ti poti construi o reputatie pe baza a ceea ce urmeaza sa faci”. – Henry Ford

 

 

După multă muncă și implicare, noua mea carte este gata! Povestea unei excursii de patru săptămâni pe bicicletă prin Georgia, Armenia și Azerbaidjan te așteaptă să te poarte prin culturi, zone și experiențe nebănuite! 3000 de kilometri de necunoscut este acum pregătit să devină palpabil și inspirator. Pentru orice comandă efectuată înainte de lansarea oficială, beneficiezi de 25% reducere și autograf! Enjoy!
Vreau cartea cu autograf!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.