TEDx Eroilor Cluj: ce si cum am spus in lumina reflectoarelor (Video)

Scris de | 2 iun. 2015 | Despre: diverse | 9 comentarii


Cu aproape o lună în urmă urcam pe scena TEDx Eroilor, fiind unul din cei 27 de speakeri ai evenimentului. Scriam, imediat după această experiență, cum mi s-a părut și ce impresie mi-a lăsat totul, adăugând că abia aștept să apară și filmarea cu discursul ca să văd și eu ce și cum.

Ei bine, așteptarea mea a luat – începând cu această seară – sfârșit!

Iar acum, la nici două minute după ce am terminat de vizionat filmulețul, mă întreb dacă nu cumva era mai bine ca acesta să se prelungească…la infinit. De ce spun asta? Pentru că știam că, indiferent de prestația pe care am avut-o, o să o privesc cu un ochi foarte critic. Nu că aș mai putea schimba ceva, dar ca idee.

În fine, o să păstrez plusurile și minusurile descoperite doar pentru mine, dar o precizare tot mă simt dator să fac: nu îmi vine să cred cât de bine se vede că aveam un car de emoții pe cap! Ba mai mult, uneori (mai ales spre sfârșit), cred că îmi dădeam seama unde mă aflu și ce fac, iar singura reacție pe care o puteam avea era să mi se sugrume gâtul și să rămân fără aer(!?!). Hmm, măcar vocea nu mi-a tremurat prea tare! :))

Dar gata, iată speech-ul, cu bunele și relele lui:

Un ultim aspect: orice feedback e binevenit, deci fără ezitări când e vorba de a-l oferi! 🙂

9 Comentarii

 1. Foarte fain speech-ul, Bogdan! Personal, m-a încurajat mult. Prea multe tipare și lucruri care ne țin „la sol”. Thanks! GBU!!!!

  Post a Reply
  • Multumesc, Stefan!
   Ma bucur daca te-a ajutat si iti doresc mult spor in „zbor”. 😉

   Post a Reply
 2. Bogdan, viața ta este departe de a fi un „dezastru”. Și, deși nu asta vrei, eu îți spun totuși: bravo pentru curajul tău!!! Iar cartea pe care ai scris-o este o inspirație pentru mulți dintre noi, cei care nu am avut curajul tău. Ma rog, cel puțin până acum 🙂

  Post a Reply
  • Razvan,
   Multumesc mult pentru incurajari si pentru gandurile frumoase! 🙂

   Post a Reply
 3. Felicitari! Foarte tare speech-ul! Chiar e motivational si astept sa ma desprind de toate lucrurile inutile. Te salut si iti doresc multa bafta!

  Post a Reply
  • Multumesc, George!
   Te salut si eu si mult succes si tie in tot! 😉

   Post a Reply
 4. Bogdan, f frumos discursul tau.Sper ca dupa vizioanarea video sa ai pe lista mai multe plusuri decat minusuri.Si daca ne gandim ca emotiile nu sunt un minus asa de mare…..cred ca balanta inclina pe plus.Pe ansamblu totul a iesit bine.Iti doresc sa le vorbesti oamenilor cat mai des pt ca ai ce transmite.Multa bafta in continuare!!!!astept in continuare cu mult interes postatile tale.

  Post a Reply
 5. Bogdan, discursul tau a fost f frumos .Sper ca dupa vizionarea video, pe lista ta sa fie mai multe plusuri decat manusuri.Si tinand cont ca emotiile nu sunt chiar un minus….balanta sigur este inclinata spre plus.Iti doresc sa sustii cat mai multe discursuri pentru ca ai ce sa transmiti si….sper din toata inima sa am ocazia sa te ascult in direct.Multa bafta in continuare!!!!

  Post a Reply
  • Multumesc mult pentru cuvinte si pt feedback! 🙂 Spre plus sper si eu sa se incline…
   Multumesc la fel!

   Post a Reply

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.